Wij willen het BETER

Na een uitgebreid overleg hebben deze 5 bestuurders de koppen bij mekaar gestoken om samen te bouwen aan VZW BETER. 

André Claessens

Als cateraar die dagelijkse levering doet bij scholen, worden we vaak geconfronteerd met verhalen in verband met kinderen zonder eten of slecht gevulde brooddoos. Dit raakt me persoonlijk, daarom wil ik als ondernemer mijn beste beentje voorzetten om samen met mijn netwerk te zorgen voor de volgende generatie.

Raf Somers

Als voormalig directeur van 4 basisscholen kon ik dagelijks vaststellen dat honger een factor is die mee bepaalt hoe kinderen in de klas het leerproces beleven. Leren, spelen of zich concentreren lukt zeker niet of moeilijk als je je zorgen moet maken over een (te) lege maag. Als we alle kinderen evenveel leerkansen willen geven, moeten we ervoor zorgen dat ieder kind op school te eten heeft. Ik wil daar met VZW Beter op inzetten.

Annick Lambrecht

Als mama van drie volwassen zonen herinner ik mij hoe belangrijk het is om de lessen goed te kunnen volgen. Maar ook hoe het soms voor ouders een hele opdracht is om alle balletjes in de lucht te houden. Nu ik mammie ben van een fantastische kleindochter, wil ik zeker mijn steentje bijdragen zodat iedereen dezelfde kansen krijgt.

Petra Derwael

Als toegewijde mama en plusmama van vier volwassen kinderen, raakt het me diep om zoveel schoolgaande kinderen zonder maaltijd te zien. Al ruim 35 jaar werk ik dagelijks in een internationale omgeving waar veel als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Ik voel dan ook een diepe drang om mijn inzet te richten op deze kinderen waar de behoefte aan hulp groot is. Met mijn passie voor koken en liefde voor mensen wil ik me graag inzetten om ervoor te zorgen dat alle kinderen gelijke kansen krijgen.

Stéphanie Siroux

Als ondernemer ben ik van nature geneigd om actief te handelen wanneer ik geconfronteerd word met uitdagingen. Door uiteenlopende problematieken raken maagjes van schoolgaande kinderen niet overal gevuld. Dat raakt iedereen die dicht bij deze kinderen staat.
Als moeder van twee schoolgaande kinderen wordt de ernst van deze kwestie voor mij nog duidelijker.
Ik engageer mij vol overtuiging om bij te dragen aan de inspanningen van de vzw Beter en zo een verschil te maken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x