De Betere en beste partners

Dagelijks leveren wij kosteloos gevulde brooddozen in scholen in de regio Brussel-Mechelen-Leuven. Dit is enkel mogelijk dankzij de bijdrage van onze partners.

Wij bedanken onze sponsors:

De referentie voor maaltijden aan huis of op school. Lekker, gezond, gevarieerd en handig aan huis of op school geleverd.


Financiële experten, het beste bancaire advies via uw vertrouwenspersoon.Fabrikant Rolluiken & Zonwering - Volets & Protections solaires - Manufactured in Belgium - Uitsluitend voor vakmensen


Staat voor projectcoördinatie op topniveau gebaseerd op een jarenlange ervaring in de interieur- en winkelinrichting.


FAS biedt administratieve ondersteuning voor eenmanszaken en KMO’s. Wij garanderen je een zorgeloze administratie op freelance basis, zonder de kost van een extra personeelslid.


Wij bedanken onze partners:

Touché! Content & Branding Agency is een creatief bureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van impactvolle merkervaringen voor kmo’s.Uw gids in een complex juridisch landschap


Met veel dank voor hun bijdrage:

De grootste in de mooiste keukens.Draagt u onze werking een warm hart toe en wilt u graag meer informatie over hoe u uw steentje kan bijdragen? Laat het ons via deze weg zeker weten!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x